HateFree na Meeting Brno!

Obrázek: meetingbrno-small

V pátek 20. května startuje dvoutýdenní festival Meeting Brno. Ten vyvstal z loňského brněnského Roku smíření, který si dal za cíl uctít památku někdejších židovských, romských a také německých sousedů. Festival pro svůj první ročník přichystal celouřadu diskusí, autorských čtení a dalších kulturních nebo společenských akcí. A HateFree Culture bude při tom!

HateFree Stage

Už v sobotu 21.května proběhna od 20:00 v Kabinetu MÚZ další z večerů nekorektního humoru HateFree Stage. Přední stand-up komici a komičky tentokrát vystoupí na motivy naší oblíbené státní hymny. Těšit se můžete mimo jiné na Tigrana Hovakimyana, Veroniku Jirků (Koko Comedy), Jiřího Jakimu, Jaroslava Cermana nebo Anatola Svahilce. O hudební vstupy se postará Mucha. Večerem provede již tradičně, leč stále upřímně Adéla Elbel (Čokovoko). Vstup zdarma!
Aktuality můžete sledovat na stránce FB události.

hfstagebrno

Otevřená snídaně

HateFree Culture (ve spolupráci se Studiem Alta) pořádá otevřené snídaně pravidelně v Praze, nyní však tento koncept poprvé – v rámci festivalu Meeting Brno – přenáší i do jihomoravské metropole. Přijďte v neděli 22. května ráno společně posnídat do kavárny Trojka, seznámit se, potkat staré i nové přátele a začít den příjemným posezením s lidmi nejrůznějšího původu i náboženského vyznání. Připravte své oblíbené jídlo a ochutnejte delikatesy ostatních. Dejte o události vědět také svým přátelům! Vstup zdarma.
Na atmosféru, která na těchto snídaních běžně panuje, se můžete podívat například ZDE.
Aktuality můžete sledovat na stránce FB události.

Kompletní program festivalu najdete www.meetingbrno.cz