Nenávist ti nesluší! V Praze a Ostravě!

Obrázek: ana4102

V návaznosti na náš spot a sadu fotografií více než 80 osobností v nenávistných pózách, které jim nesluší, vyjíždíme do dvou nákupních center – v Praze do Metropole Zličín a v Ostravě do Nové Karoliny, kde vám zdarma pořídíme nenávistnou fotku.

Před dvěma týdny jsme zveřejnili fotografie více než osmdesáti osobností, které přišly do našeho ateliéru zjistit, že jim nenávist nesluší. Jak ukazuje naše video z focení níže, nebylo to vůbec jednoduché a pro řadu z nich to byl pořádný ořech. Jak ale vidíte, užili jsme si u focení spoustu srandy.

">

Teď se rozjíždíme do dvou měst - Prahy a Ostravy (další budou následovat), abychom se s vámi potkali a stejnou fotografii udělali v našem pojízdném fotoateliéru zdarma i vám. A pokud se neradi fotíte, přijďte nás aspoň pozdravit. Dostanete od nás taky naši HateFree placku!

Ostrava - 13/12/2014

V Ostravě rozložíme ateliér v prostorách nákupního centra FORUM NOVÁ KAROLINA, a to v v sobotu 13. prosince od 10 do 19 hodin.

Praha - 16/12/2014

V Praze bude nás fotostánek hostit nákupní centrum METROPOLE ZLIČÍN. Připraven pro vás bude v úterý 16. prosince od 9 do 19 hodin.

A jaký je výsledek fotícího šestidenního běsnění v našem ateliéru? Tady je kompletní fotoalbum! Chcete vědět víc o kampani Nenávist ti nesluší? Klikněte ZDE.

[widgetkit id=2]